Els nostres productes

La majoria dels productes que oferim són productes frescos. És per això que, a causa d’alguna situació de força major o aliena a nosaltres, com situacions climatològiques, vagues de transport o falta d’existències, alguna vegada podria ser que no t’arribés algun dels productes seleccionats. Si fos el cas, ens posaríem en contacte amb tu prèviament per informar-te de la falta d’existència del haguessis demanat i et faríem la devolució econòmica corresponent.

 

El pes dels nostres productes és orientatiu. Per això oferim productes en formats unitaris.  Segons l’elecció de preparació que escullis, el pes final que t’arribi a casa pot variar del que havies indicat.

 

Tots els productes tenen el 10% de l’IVA inclòs.

El procés de la comanda

Tens temps fins a les 20 h per demanar la comanda per al dia següent. Un cop passades les 20 h, el primer dia que el sistema et deixarà fer la comanda serà per un dia després, o el dia que tu escullis i podem concretar.

Un cop tenim la teva comanda, la prepararem segons la teva elecció i te la portarem a casa en la franja horària que hagis escollit.

 

També tens l’opció de venir-nos a veure i recollir els productes a la nostra parada del Mercat Municipal de Molins de Rei (parades lateral 29-32) de dimarts a dissabte, de 8 h a 14 h; els dijous, de 17 h a 20 h, i els divendres, de 8 h a 20 h.

 

Dret al desestiment 

La llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris, estableix que el dret al desistiment no serà aplicable als contractes que es refereixin a: 

 

  1. El subministrament de béns confeccionats d’acord amb les especificacions del consumidor i usuari o clarament personalitzats. 
  2. El subministrament de béns que es puguin deteriorar o caducar amb rapidesa. 
  3. El subministrament de béns precintats que no siguin aptes per ser retornats per raons de protecció de la salut o d’higiene i que hagin estat desprecintats després del lliurament. 

Per tant, a causa de la pròpia naturalesa dels productes que s’ofereixen a LA BOTIGA els clients no podran acollir-se al dret al desistiment dels productes adquirits.