Cal David, és una  carnisseria de mercat amb més de 90 anys d’història.  

 

La nostra experiència ens permet treballar per oferir el millor servei i la màxima qualitat.

Ho fem seleccionant la millor vedella, nacional i d’ importació.  A Cal David i trobareu Chuletón gallec, entrecots d’Agnus Black  de Nebraska (USA) i la millor vedella de proximitat, la de les nostres terres. També hi trobareu el millor cabrit d’ Almeria i xai de primera qualitat de l’Aragó, així com també una variada selecció de productes elaborats a casa nostra.

Ens trobareu a la nostra parada del Mercat Municipal de Molins de Rei, i ara també en línia, aquí al nostre web.

David Garcia, el fundador de la Carnisseria David

Volem portar-vos a casa l’alegria i els bons productes de Mercat. Per això, fusionem els valors de l’elaboració tradicional de l’avi David, el bon gust per la qualitat de la Isabel i el Joan i l’arribada de la modernització en línia i a les xarxes socials que lidera l’Òscar.